zondag 12 november 2017

Jonna Hulshof niet tevree bij twee

Het gezicht op onweer van de altijd goedlachse Jonna Hulshof. Twee op achterstand en owh, wat zou die Jonna vet cool op de groene kunstsprieten willen acteren. De rubber korreltjes opvreten om het zo maar eens uit te drukken. En al was het maar met slechts één linkerbeen. Maar twee op verlies, dat kan toch niet............


Realistisch is het jeugdige Berkel talent en weet als vakvrouw in wording wat haar zware blessure behelst. Het seizoen helemaal over en uit. En een herstel duurt één jaar. De studente Sport en Bewegen zit in het examen jaar van haar opleiding en loopt nu stage bij een fysiotherapeut. 


Die gaan er alles aan doen om de zo vertrouwde glimlach weer terug te toveren als guardian angels.  Met uiteraard eens per achtentwintig dagen de maan als beschermend gesternte op volle sterkte.



Nu zit het zeehondje nog in het gips en steevast in de rolstoel. Komende maandag de operatie en afwachten of alle botten met spieren net als een puzzel in elkaar passen.
Het gaat er weer om spannen...............


Het allerbeste nieuws van 'maan'dag de dertiende is dat de operatie naar aller tevredenheid en uitstekend is verlopen. Of zoals Berkel's manager Johan van Aalst het verwoordde: "Super goed nieuws".
Geen gips meer met nog wel een enkelband die aandacht moet krijgen. Er was echter geen medische noodzaak om die enkel in het gips te zetten. 
Dus blijven lachen Jonna...........

Meer beelden van Jonna ziet u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten