zondag 26 maart 2017

Pupil Daniël scoort voor Wassenaar

Pupil van de Week bij de broederstrijd tussen Wassenaar en Blauw Zwart was Daniël. En juist die slimme Daniël wist wel de bal voor Wassenaar in de touwen te schieten achter doelman Mike van Zonneveld.  Zelfs de spelers van het keurkorps van coach Herman Kooijenga stonden erbij en keken vol aandacht hoe die kleine vijfjarige Daniël dat flikte.  Scoren voor groen-wit en dat nog wel tegen Blauw Zwart. Een feest voor de grote kleine man die nu als Pupil midden in de belangstelling stond en vooraf er vlot op los kletste. 


Weet als geen ander het uiteindelijke doel en dat is prof voetballer worden. De lijnen al helemaal uitgestippeld voor de leerling van juf Mariël van groep 1/2 van de Sint Bonifatiusschool. Gymnastiek natuurlijk de allerleukste activiteit op school voor de toekomstige prof voetballer maar weet als geen ander dat de weg nog lang is.


Is helemaal gek van voetbal gevolgd door gamen op de spelcomputer. Lekker pizza eten maar is zich ervan bewust dat groene groente en afwisseling juist de kracht geeft om prof voetballer te worden. Broccoli gaat er als groene bloemkool altijd wel in bij Daniël. 


Thuis op tafel bij papa Stefan, mama Mariëlle, grote zus Amber en broer Robbie een heerlijke lekkernij. In zijn fraaie shirtje voorzien van alle namen van spelers en staf van Wassenaar mocht Daniël in de arena opkomen van Sportpark Kerkehout met de bal in de hand. De tos uitvoeren voor leidsman De Groot en scoren. Genoot met volle teugen en had een sportieve middag om nooit meer te vergeten.

Meer beelden van Pupil Daniël ziet u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten