zondag 6 september 2015

Eefke heeft een vooruitziende blik

Nou nou, wat een gezellige kwebbeltante is die Eefke. Als de Pupil van de Week in het middelpunt bij de wedstrijd tussen de vrouwen van Berkel en het Zoetermeerse DWO. De 9-jarige doelvrouw van de ME2 is doortastend en weet helemaal wat ze wil. Kan ook heel goed in de spits staan en kan met links op haar fraai kleurende schoenen prima scoren. Heeft oog voor details maar hoe kan het ook anders met zo’n vader. Deed het trouwens even voor hoe je moet scoren en coach Cees Kruys heeft haar naam al genoteerd.

De vrolijk babbelende tante Eefke

De jonge dame zit in groep zes van de Rooms-katholieke basisschool De Kwakel. De leukste les op school is rekenen. Dat is mooi meegenomen voor de toekomstige dierendokter. Is helemaal weg van dolfijnen en dat zijn natuurlijk niet alleen slimme maar bovendien hele intelligente dieren. Eefke eet van alles maar is wel helemaal gek van lasagne. Vertrouwde me wel terloops toe dat haar vader heerlijke hele speciale gehaktballen kan braden. Maar ook kleine krieltjes, de aardappeltjes is een lekkernij.

Berkel's Pupil van de Week was Eefke. Op weg naar haar goal!!!

Maar goed dat die grote meiden van het eerste dat niet weten want dan lopen die de deur bij je plat. Die meiden hebben het altijd al over gehaktballen.
Eefke voorspelde de einduitslag bijna goed en is fan van Robin van Persie. De geboren Rotterdammer speelt nu voor het Turkse Fenerbahçe. Dat weet Eefke als geen ander. Haar favoriete ploeg is naast uiteraard de Berkel vrouwen de ploeg uit Rotterdam Zuid. En natuurlijk is dat het echte roemruchte Feyenoord. 
Wij weten weer voldoende van deze kanjer die het reuze naar haar zin had daar in de dug-out en langs de lijn. Enne die grote meiden hebben heel goed naar je gekeken hoe je scoorde. Volgens mij komen die binnenkort allemaal even bij je langs. Op de ballen af. Ja die bijna ronde ballen van gehakt!!


Meer beelden van het Berkel's supertalent Eefke ziet u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten