dinsdag 16 september 2014

Hendrik is jarig!!!!!!!

Hendrik's ulang tahun dan merayakan di Bogor ofwel Hendrik is jarig hieperdepiep!!

Van harte Hendrik en speciaal voor jou deze mooie afrikaantjes in fris oranje en geel.

Hendrik is de 17e september weer een jaartje ouder geworden en vandaar als binnenkomer een struik vol lekker kleurende oranje afrikaantjes. Oer Hollands kleurtje nietwaar. Gefeliciteerd in ieder geval met deze heuglijke mijlpaal in je nog jonge leven.
 Wij gaan hier slapen en bij jou daar vette pret en kaarsjes uitblazen.
De nonnekes uit het klooster hebben het jaren geleden dan wel goed gedaan met het krijsende mannetje. Hij werd daar wel vertroeteld toen het kleine ventje moederziel tussen het hooi werd gevonden.


Bok hoog op de uitkijk en wacht af wanneer het hooi van Hendrik weer komt.

Selamat atas ulang tahun anda Hendrik dan membuatnya menjadi hari yang indah di sana di Bogor. Hendrik di Indonesia di resor Bogor indah.


Nu is Hendrik jarig en wordt hij in het verre Bogor in Indonesiƫ opnieuw in de watten gelegd. Nam zelf zijn cadeautjes mee in de vorm van fraaie bedrukte shirts. Oer degelijk van Hollandse komaf met een fraaie tulp als pakkend kenmerk. 


Sam wacht geduldig af en de dieren staan al op de uitkijk....

Tja Hendrik het is toch wel vreemd hier als je ver weg bent. 
In de Vrolijke Noot is zelfs je stoel versierd en vanavond, als jij al lang en breed in je hangmat slaapt, nemen wij het er goed van!!
Maar van harte man. Nog vele jaren in een goede gezondheid maar het beestenspul als de kat en de geiten missen je wel. Die staan al op de uitkijk................. 


Hendrik vertrekt naar de gordel van smaragd

Voor meer beelden klikt u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten